Email Udskriv PDF


  ....Se de mange tilbud fra Culture

Link 

Culture er grundlagt i modens ånd, nemlig konstant at udvikle nyt design og nye emner. kollektionerne skal udvikles i tidens ånd og altid være i bevægelse. Culture blev grundlagt i 2003 som en lille virksomhed og i dag et stort dansk firma der rækker globalt i hele 9 lande.

CULTURE udtrykker, "for hvert stykke tøj, hvert stykke design på enhver kvinde vil kærlighed og passion for moden skinne i gennem"

Culture har et twist af boheme, råt look af vintage og godt håndværk sammensat af etniske og skandinaviske stilarter. Det er en blanding der meget let kan mixes og matches med andre brands til enhver kvinde. Culture insisterer på fremhæve en kvindes mest feminine og bedste træk.

fra hverdagstøj til party designer Culture "nede på jorden", med luxus til priser der kan betales af langt de fleste. Den overkommelige luxus kommer i 6-8 kollektioner om året.

I nogle af disse kollektioner produceres der "oppe i tiden" express varer der med præcision rammer dét der er opppe i tiden. Noget de fleste design firma´er ikke formår.

CULTURE TØJ er som tidligere skrevet dansk produceret og det er et mærke der giver genlyd blandt bloggere og modeskribenter. Siden de i 2004 sendte den første kollektion på gaden har brandet formået evnen til at forene deres unikke boheme design med lækre materialer. En kombination der der giver følelsen af luksuriøst dametøj fyldt med velvære.

Culture´s design er inspireret af mange forskellige kulturer og personer. mærket formår at kombinere de feminine indtryk i deres design med tilsætning af deres bohemeagtige look. Designet tilsættes meget smukke detaljer. Culture er stærk på strik cardigans, jeans og toppe i alle stilarter. Der er ikke langt fra idé til levering og det er præcis det der gør mærket så populært blandt de modekyndige. 

Malou er navnet på den mest populære JEANS fra Culture. Populariteten på Malou bukser og jeans skyldes blandt andet dens stilfulde udseende, høje komfort samt pasform.

Jeans er naturligvis ikke så højt komfort mæssigt, men mange foretrækker nu alligevel at gå rundt i et par jeans på sin arbejdsplads, fester og andre gøremål i dagligdagen. Jeans markedet er i dag enormt, hvilket giver forbrugeren et utal af muligheder for at finde de rette par BUKSER.

Kollektionerne fra Culture er så store at 2-3 shops ikke har ét eneste stykke tøj til fælles. Dette giver forbrugeren uendelig store muligheder for særpræg og egen stil.

Kunne du efter gennemlæsning af dette tænke dig at se mere til Culture KJOLE KOLLEKTIONER er der rig mulighed for dette hos chopin.dk. der finder det absolut største udvalg, både online og i fysiske butikker. Se kollektionen HER.